Σχετικά με εμάς

Η Εταιρία | Είμαστε οι εμπειρίες μας

Δημιουργούμε για εσάς μοναδικές εμπειρίες στο γαλάζιο του Αιγαίου!

Η Ελλάδα είναι γεμάτη «μυστικούς» κρυμμένους θαλάσσιους θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε και να τους εξερευνήσετε. Δημιουργήσαμε την SEACRET CRUISES για να μοιραστούμε το πάθος μας για τις Ελληνικές θάλασσες με εσάς. Με ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με το απέραντο ελληνικό γαλάζιο και θέλουν να εξερευνήσουν προορισμούς που δεν είχαν φανταστεί ποτέ πριν.

Με ανθρώπους που είναι στο DNA τους να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και να αναζητούν μοναδικές στιγμές στη ζωή τους. Ανθρώπους που αγαπούν να ζουν μοναδικές εμπειρίες στη ζωή τους.

Οργανώσαμε μια ομάδα που είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας με τον πιο συναρπαστικό τρόπο. Επενδύουμε συνεχώς σε υπερσύγχρονα σκάφη, αλλά και στους ανθρώπους μας, που σχεδιάζουν υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, τη διαθεσιμότητα χρόνου και τον προϋπολογισμό σας.

Από υπηρεσίες ενοικίασης ταχύπλοων σκαφών μέχρι εξατομικευμένες και οργανωμένες περιηγήσεις με τα σκάφη μας, είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον τρόπο που ζείτε την εμπειρία μιας θαλάσσιας απόδρασης.

Είμαστε εδώ για να σας προσκαλέσουμε στο μαγικό κόσμο των φουσκωτών και πολυεστερικών σκαφών μας, όπου η περιπέτεια, η αίσθηση της ελευθερίας και του στυλ κυριαρχούν. Είτε είστε κυνηγός της περιπέτειας, είτε είστε ζευγάρι, ομάδα φίλων ή οικογένεια που αγαπάτε την θάλασσα, σας προσφέρουμε απεριόριστες επιλογές για να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία με άνεση και ασφάλεια.

Επιβιβαστείτε και ετοιμαστείτε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία με την SEACRET CRUISES

Ένας άνθρωπος είναι ευτυχισμένος μόνο όταν ενεργεί με γνώμονα το πάθος του. Στην “SEACRET CRUISES” εξερευνούμε τις Ελληνικές θάλασσες για να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες απόδρασης από την καθημερινότητα, απολαμβάνοντας την αίσθηση της ελευθερίας που μπορεί να σας προσφέρει ένα ταχύπλοο σκάφος! Το πάθος μας αντανακλάται στο πρωινό αεράκι που σε χτυπάει όταν ανοίγεσαι στα ανοιχτά της θάλασσας. Στον άνεμο που χτυπά το πρόσωπό μας όταν το σκάφος μας διασχίζει τα κύματα. Στο ηλιοβασίλεμα στο τέλος της ημέρας στη μέση της θάλασσας, όταν οι κινητήρες είναι σβηστοί. Το πάθος μας είναι το χαμόγελό σας τη στιγμή που θα ανακαλύψετε την πιο αμμουδερή, ανεξερεύνητη παραλία του Αιγαίου. Που θα φτάσετε στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία της επιλογής σας μέσο θάλασσας όταν όλοι οι άλλοι ψάχνουν απλά να παρκάρουν.

Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να υπηρετούμε αυτό το πάθος!

Διαφέρουμε γιατί σας προσφέρουμε...

Επαγγελματική Άδεια Σκαφών

Με όλα τα νόμιμα έγγραφα

Μέγιστη Ασφάλεια Επιβαινόντων

Γιατί είναι η προτεραιότητα μας

Μεικτή Ασφάλεια σε Όλα τα Σκάφη

Παρέχουμε μεικτή ασφάλεια

Monitoring Security 24 ώρες το 24ώρο

Επιβλέπουμε τα σκάφη

Ιδιόκτητα Ολοκαίνουρια Σκάφη

Κατασκευασμένα ειδικά για εμάς

Τεχνική Κάλυψη σε Περίπτωση Ανάγκης

Δεν πρέπει να ανησυχείτε για τίποτα

Οι Άνθρωποι Μας

Ο μοναδικός μας σκοπός είναι να βοηθάμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες ζωής.

Παρόλο που θα ήταν εύκολο να αποδώσουμε τις επιτυχίες μας στα υψηλής ποιότητας σκάφη μας, τις εταιρικές δομές, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις τεχνολογίες, η πραγματικότητα είναι αυτή: οι άνθρωποι μας είναι αυτοί που μας κάνουν μοναδικούς.

Βακάκης Δημήτρης

Λίσκας Γιώργος

Η Τοποθεσία Μας

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε στρατηγική θέση στην περιοχή της Αλυκής της Πάρου. Μόλις μερικά λεπτά από το κέντρο της Πάρου, σας δίνουν άμεση πρόσβαση σε άπειρους προορισμούς.

Η τοποθεσία της SEACRET σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια μοναδική εξερεύνηση του βαθύ μπλε του Αιγαίου και να ξεφύγετε σε αρκετούς κοντινούς προορισμούς μέσα σε λίγα λεπτά. Να ταξιδέψετε στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων γρήγορα, με ασφάλεια και όποτε εσείς επιθυμείτε.