Μια διαφορετική εταιρική εκδήλωση σε φουσκωτό σκάφος!

Seacretcruises

Δουλεύοντας σε μία ασφαλιστική εταιρεία και με το καλοκαίρι να πλησιάζει, σκεφτήκαμε να οργανώσουμε μία εκδήλωση, μακριά από το περιβάλλον του γραφείου μας, για να επιβραβεύσουμε την ομάδα για την απόδοσή της.

Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο, βρήκαμε αρκετές ιδέες, αλλά η ιδέα του να οργανώσουμε την εκδήλωσή μας σε φουσκωτά σκάφη ήταν αυτή που μας φάνηκε πιο ελκυστική. Θέλαμε κάτι πραγματικά διασκεδαστικό, γιατί είναι αυτές οι στιγμές που  ενώνουν την ομάδα, την κάνουν πιο δυνατή και παραγωγική.

Την ημέρα της εκδήλωσης φτάσαμε στη μαρίνα όπου και χωριστήκαμε σε δύο ομάδες, μπήκαμε σε δύο διαφορετικά  φουσκωτά σκάφη και ξεκινήσαμε για μια μοναδική περιπέτεια στο βαθύ μπλε.

Μας καλωσόρισαν οι skippers μας και απολαύσαμε ένα ποτό που μας προσέφεραν για καλωσόρισμα, πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι μας. Όταν ο αρχηγός μάς έδωσε το σήμα, σταματήσαμε να απολαμβάνουμε μόνο τη θέα του απέραντου γαλάζιου και αρχίσαμε να οργανώνουμε τη στρατηγική μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Επισκεφθήκαμε πολλούς μικρούς, κρυφούς κόλπους της Ελληνικής θάλασσας και ανακαλύψαμε σπήλαια και ακτές που δεν γνωρίζαμε καν ότι υπάρχουν.
Μετά από ώρες διασκέδασης, πλεύσης στα κρυστάλλινα νερά της ελληνικής θάλασσας και απόλαυσης της ομορφιάς της φύσης, το παιχνίδι μας τελείωσε. Μπορεί η ομάδα μας να έχασε αλλά είχε έρθει η στιγμή για την πραγματική διασκέδαση. Μουσική, σνακ και ποτά μας περίμεναν όλους να τα απολαύσουμε! Αυτή η διαφορετική εμπειρία μας έβγαλε από τα γραφεία μας και μας έκανε να συνεργαστούμε για ένα κοινό στόχο -να διασκεδάσουμε έχοντας για οδηγό την πανέμορφη ελληνική θάλασσα!

Ήταν μια εκπληκτική ευκαιρία να δεθούμε ως ομάδα, να κάνουμε τους υπαλλήλους μας να νιώσουν μοναδικοί και να τους δώσουμε κίνητρα για το μέλλον τους στην εταιρείας μας, έχοντας τη δυνατότητα να δούμε μαζί ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα της ζωής μας.