ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Ημι-ιδιωτική Κρουαζιέρα

Η ημερήσια κρουαζιέρα στην Αντίπαρο αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους επισκέπτες που εξερευνούν την Πάρο. Η Αντίπαρος και τo νησί του Δεσποτικού είναι δύο μαγευτικοί προορισμοί μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Πάρο. Ανακαλύψτε τα μαγευτικά τους τοπία σε μια ημερήσια κρουαζιέρα. Λίγα λεπτά από το λιμάνι αναχώρησης στην Αλυκή, βρίσκεται το Blue Lagoon, ένα υπέροχο μέρος ιδανικό για κολύμπι. Μεταξύ της Αντίπαρου και της Πάρου, τα μικρά νησάκια που ονομάζονται Παντερονήσια, σχηματίζουν ένα πέρασμα με κρυστάλλινα νερά που ξεχωρίζει ακόμη και από ψηλά. 

Η νότια Αντίπαρος είναι επίσης ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός μεταξύ των ιδιοκτητών σκαφών σε ολόκληρο τον Κυκλαδικό χώρο και υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες. Η συνέχεια της ημερήσιας εκδρομής περιλαμβάνει σπηλιές και βράχους για υποβρύχια κατάδυση και εξερεύνηση που πλαισιώνονται από το μαγευτικό τοπίο στο Νότιο μέρος της Αντιπάρου. Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες που θα είναι αξέχαστες. 

Κατά την διάρκεια αυτής της κρουαζιέρας, οι εκλεκτοί μας καλεσμένοι προσφέρονται με 3 διαφορετικές επιλογές γεύματος: φαγητό σε παραδοσιακό ελληνικό εστιατόριο κοντά στη θάλασσα ή γεύμα στο σκάφος ή γεύμα σε ιδιωτική παραλία. 

Ο τελικός προορισμός αυτής της κρουαζιέρας είναι το νησί του Δεσποτικού. Ο προορισμός αυτός είναι ένα ακατοίκητο, αναληθέν από το χρόνο και τον άνθρωπο νησί, που προσφέρει φανταστικά τοπία και παραλίες. Το Δεσποτικό είναι επίσης γνωστό στους λάτρεις της αρχαίας ελληνικής κληρονομιάς για τα πλούσια αρχαιολογικά του ευρήματα.

Σημαντικό: Η κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεταξύ 5 και 10 ατόμων.
Περισσότερες Πληροφορίες
Περιλαμβάνονται:

Καύσιμα
Καπετάνιος
Πετσέτες παραλίας
Εξοπλισμός για κολύμβηση με αναπνευστήρα
Αναψυκτικά
Φόροι
Φρέσκα φρούτα και σνακ
Ποτό για καλωσόρισμα

 
Δεν περιλαμβάνονται:

Μεταφορά στο λιμάνι
Μεσημεριανό 
Αλκοολούχα ποτά

 
Διάρκεια:

από 7 ώρες

 
Πάρτε μαζί σας:

Μαγιό, αντηλιακή κρέμα και καλή διάθεση

 
Συμμετέχοντες:

Η κρουαζιέρα πραγματοποιείται με 5 έως 10 επιβάτες. Εάν η παρέα σας είναι μεγαλύτερη, ενημερώστε μας και εμείς θα ελέγξουμε την διαθεσιμότητα.

 
Γλώσσες:

Αγγλικά, Ελληνικά

 
Σημαντικές πληροφορίες:

Κατά την κράτηση απαιτείται προκαταβολή 50% και το υπόλοιπο 50% θα καταβληθεί κατά την άφιξη στην κρουαζιέρα.

Τόπος Συναντήσεως

Μαρίνα της Αλυκής, μπροστά από το εστιατόριο «Αλυκή».

 
Διεύθυνση:

Μαρίνα Αλυκή, Πάρος 844 00

 
Όνομα τοποθεσίας / σημείο συνάντησης:

Θα συναντήσετε την ομάδα μας στο λιμάνι.

 
Πάρκινγκ:

Διατίθεται χώρος στάθμευσης επισκεπτών στο δημοτικό χώρο πριν και μετά την μαρίνα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ