ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Αντίπαρος και τα Μυστικά της


Η ημερήσια κρουαζιέρα στην Αντίπαρο είναι η πιο διάσημη εξόρμηση που επιλέγουν οι επισκέπτες της Πάρου. Η Αντίπαρος και το νησί του Δεσποτικου είναι δύο μαγευτικοί προορισμοί μια ανάσα μακριά από την Αλυκή, που είναι το λιμάνι της αναχώρησης μας.

Ανακαλύψτε όλα τα μυστικά τους με μια ημερήσια κρουαζιέρα. Μόλις πέντε λεπτά από το λιμάνι της Αλυκής θα δέσουμε στο Blue Lagoon. Μεταξύ της Αντιπάρου και της Πάρου, τα Παντερονήσια δημιουργούν ένα πέρασμα με κρυστάλλινα νερά που ξεχωρίζουν ακόμη και από αεροπλάνο.

Η νότια Αντίπαρος είναι άλλος ένας διάσημος τουριστικός προορισμός για σκάφη από όλες τις Κυκλάδες λόγω του κρυστάλλινου νερού με το ιδιαίτερο χρώμα. Εκεί, η ημερησια εκδρομη κορυφώνεται με την επίσκεψη σε σπήλαια και βραχους πλαισιωμένα από τον μαγευτικό τοπίο της Αντιπάρου.

Οι δραστηριότητες που προσφέρονται ειναι για μικρούς και μεγάλους και θα σας μείνουν αξέχαστες.
Για το μεσημεριανό σας γεύμα, προσφέρεται η επιλογή της παραθαλάσσιας παραδοσιακής ταβέρνας, γεύματος στο σκάφος ή σε ιδιωτική παραλία.

Ο τελικος προορισμός αυτής της κρουαζιέρας είναι το νησί του Δεσποτικού. Το Δεσποτικο είναι ένα ακατοίκητο νησί, ανέγγιχτο από το χρόνο και τον άνθρωπο, που προσφέρει φανταστικά τοπία και παραλίες. Το νησί είναι επίσης γνωστό για τις πλουσιότερες αρχαιολογικές ανασκαφές και αυτό το κανει πολο ελξης για τους λάτρεις της αρχαίας ελληνικής κληρονομιάς.

Ακολουθήστε μας σε μια αξέχαστη κρουαζιέρα από την Πάρο. Απολαύστε τρία διαφορετικά νησιά μέσα σε μία μόνο μέρα, με την άνεση του προσωπικού σας καπετάνιου και την ελευθερία να διαμορφώσετε το πρόγραμμα όπως επιθυμείτε.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περιλαμβάνονται:

Καύσιμα
Καπετάνιος
Πετσέτες παραλίας
Εξοπλισμός για κολύμβηση με αναπνευστήρα
Αναψυκτικά
Φόροι
Φρέσκα φρούτα και σνακ
Ποτό για καλωσόρισμα

 
Δεν περιλαμβάνονται:

Μεταφορά στο λιμάνι
Μεσημεριανό στο σκάφος

 
Διάρκεια:

4 ώρες, 7 ώρες, 11 ώρες

 
Πάρτε μαζί σας:

Μαγιό, αντηλιακή κρέμα και καλή διάθεση

 
Συμμετέχοντες:

Μέγιστος αριθμός 11 άτομα ανά σκάφος. Εάν η παρέα σας είναι μεγαλύτερη, ενημερώστε μας και εμείς θα ελέγξουμε την διαθεσιμότητα.

 
Γλώσσες:

Αγγλικά, Ελληνικά

 
Σημαντικές πληροφορίες:

Κατά την κράτηση απαιτείται προκαταβολή 50% και το υπόλοιπο 50% θα καταβληθεί κατά την άφιξη στην κρουαζιέρα.

Τόπος Συναντήσεως

Μαρίνα της Αλυκής, μπροστά από το εστιατόριο «Αλυκή».

 
Διεύθυνση:

Μαρίνα Αλυκή, Πάρος 844 00

 
Όνομα τοποθεσίας / σημείο συνάντησης:

Θα συναντήσετε την ομάδα μας στο λιμάνι.

 
Πάρκινγκ:

Διατίθεται χώρος στάθμευσης επισκεπτών στο δημοτικό χώρο πριν και μετά την μαρίνα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ